Επιστροφή/Αντικατάσταση Προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο ή να αλλάξετε το νούμερο ή το χρώμα. Η αλλαγή του προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί στο κατάστημα μας στην Θεσσαλονίκη ή μέσω του e-shop! Για τη διαδικασία αντικατάστασης, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι έως και δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και χρέωση 3€!

Πριν την επιστροφή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2310763561 – 6986838248 ή μέσω του Facebook.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το σχετικό έντυπο (Δελτίο Επιστροφής) μαζί με το προϊόν και την απόδειξη λιανικής. Το προς επιστροφή προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως παραλήφθηκε, δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς φθορές, η συσκευασία του να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν, συμπεριλαμβανομένων όλων των ετικετών/καρτελακίων, απαραίτητων εγγράφων κλπ. και σε κάθε περίπτωση να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Οι επιστροφές να γίνονται στην παρακάτω διεύθυνση:

Piccolo , Παπανδρέου Ανδρέα 87, Ελευθέριο Koρδελιό, 56334, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τηλέφωνο: 2310763561 – 6986838248, υπόψιν Βογιατζή Αθηνά

Σε περίπτωση ελαττωματικού ή λάθους προϊόντος η αντικατάσταση γίνετε ΔΩΡΕΑΝ.

Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2310763561 ή στο e-mail info@piccolo.gr.